Vedno več podjetij se srečuje s problemom dela od doma, nedostopnostjo omrežja ali velikimi stroški vzdrževanja. Rešitev, ki jo ponujamo takim podjetjem, je gostovanje njihove aplikacije v našem datacentru ter dostop do take aplikacije od kjerkoli, s katerekoli naprave. Da, prav ste prebrali! Naprava pri nas ni pomembna. Lahko je tablica, naprava Apple, PC z Windows ali Linux sistemom … Skoraj vse lahko povežemo z vašo aplikacijo. Ta pristop je najcenejša rešitev dostopov do aplikacij.

Kot vsak ponudnik imamo seveda tudi mi nekaj omejitev, katerim mora aplikacija ustrezati. Glavna je, da mora biti aplikacija izdelana za okolje Microsoft (potem deluje tudi na drugih sistemih). Za točne omejitve in preizkus pokličite in skupaj se bomo pogovorili in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Prednost, ki jo vidimo pred drugimi in ki jo naše stranke potrdijo, je lokalno zastavljen trg in osebna obravnava. Zato lahko pri nas uredimo gostovanje velikega števila aplikacij, česar ne zmorejo drugi datacentri. Pohvalimo se lahko tudi, da imamo izdelano in vključeno prvovrstno strategijo proti izgubi podatkov in varnostno kopiranje vašega dela. Seveda se bomo vašemu problemu najbolje posvetili in uspešno rešili vaše zagate, kar vam lahko potrdi že več kot 30 podjetij, ki sodeluje z nami.